✔ ​Måske Danmarks billigste opvarmede rum

✔ Kvadratmeter 42 kr. pr. m2

✔ Kubikmeterpris 18 kr.

Lej et opvarmet opbevaringsrum

Er du på udkig efter et opbevaringsrum? Det kan være, du er i gang med at flytte og har brug for mere plads. Hos Midtjylland Boxudlejning kan du leje et ledigt rum i vores lagerhal, der er beliggende i Bording. Bor du i nærheden af Ikast, Silkeborg eller andre steder i Midtjylland, er du velkommen til at forhøre dig hos os.

Vi kender frustrationerne over ikke at have plads til opbevaring. Derfor tilbyder vi et stort lagerhotel med mange forskellige rum, som du har mulighed for at leje. 

Vi har sørget for at opvarme alle rum med en klimavenlig løsning. Vi benytter os nemlig af vores halmfyr med cirkulær energi.

Vores klimavenlige opvarmning gør blandt andet, at vi kan tilbyde faste og konkurrencedygtige priser på alle rum. Det vil sige, at du er garanteret billige priser, hvis du lejer depotrum hos os.

Vi kan tilbyde:

  • CO2-neutral opvarmning
  • Opvarmede rum – altid minimum 12 °C
  • Sikre og aflåste rum med kodesikret indgang.
  • Konkurrencedygtige priser: 18 kr pr. m3 om måneden – ingen bindingsperiode​

Mulighed for opbevaring i opbevaringsrum

Hvis du har meget til opbevaring, kan der være behov for flere rum. Hos os er du velkommen til ikke bare at leje et, men flere ledige opbevaringsrum alt efter behov.

Rummene varierer i størrelse og er 5-15 m2. De 18 kr. pr. m3 er fast og ændrer sig ikke, selvom du vælger at leje større eller flere rum.

Ønsker du opbevaring af indbo, er du mere end velkommen til at få en billig pris hos os. Vores udlejning foregår via kontakt.

Er der behov for at køre dine ejendele i en lastbil, har vi sørget for gode tilkørselsforhold for alle transportmidler. 

Vil du leje et rum til opbevaring?

Hvis du mangler flere informationer eller er klar til at bestille et opbevaringsrum, så hører vi meget gerne fra dig. Her vil du modtage nummeret på rummet med det samme, så du kan opmagasinere dine ting inden for nærmeste fremtid. Kontakt os på telefon 40 19 30 00, eller skriv til e-mail kmsgrangaard@gmail.com.

Forespørgsel til et rum

Har du set dig lun på et rum, er du hjertelig velkommen til at udfylde nedenstående med dit ønske og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​BESTIL LAGEROPBEVARING ​​HER

​​Mangler du informationer om vores lagerhotel, eller vil du gerne bestille et rum til opmagasinering allerede i dag og få en billig pris? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Når du har bestilt et rum, vil du modtage det ønskede nummer på dit rum med det samme. Kontakt os på telefon ​​40 19 30 00​, eller skriv til e-mail kmsgrangaard@gmail.com