✔ ​Måske Danmarks billigste opvarmede rum

✔ Kvadratmeter 42 kr. pr. m2

✔ Kubikmeterpris 18 kr.

Leje af depotrum i lagerhal

Opvarmet depotrum til opbevaring

Er du på udkig efter et depotrum, hvor du har mulighed for at opbevare dine ejendele i en rum tid? Så er du landet det helt rette sted. Hos Midtjylland Boxudlejning tilbyder vi leje af depotrum i vores lokaler Bording. Så bor du i Ikast, Silkeborg eller et andet sted i Midtjylland, er vores ledige rum måske en ideel løsning for dig.

du sikker på at få et opvarmet rum, som altid minimum er 12 grader. Vi går generelt meget op i klimavenlige løsninger og fair priser.

Derfor benytter vi os af et halmfyr, der muliggør langt bedre og mere klimarigtige løsninger. Det bliver CO2-neutralt i det øjeblik, kornene forbruger samme mængde CO2, som de også udleder ved afbrænding. Det betyder altså, at vi bruger cirkulær energi til at opvarme vores lagerrum.

Vi kan tilbyde:

  • CO2-neutral opvarmning
  • Opvarmede rum – altid minimum 12 °C
  • Sikre og aflåste rum med kodesikret indgang.
  • ​Konkurrencedygtige priser: 18 kr. pr. m3 om måneden – ingen bindingsperiode

Hvad koster leje af depotrum?

Vores priser på leje af depotrum er faste. Du har der derfor mulighed for at leje et rum på 5-12 m2 til en billig pris på 18 kr. pr. m3. Vores priser er konkurrencedygtige, fordi vi blandt andet opvarmer rummene med halmfyr.

Uanset hvor meget opbevaring du har behov for, så har vi den plads, du står og mangler. Hvis der er behov for mere plads, lejer vi gerne flere ledige rum ud. Uanset hvor mange rum du ønsker at leje, vil prisen altid være fast. Derudover er der ingen bindingsperiode, når du lejer et depotrum hos os.


Lej et depotrum hos Midtjylland Boxudlejning, og vælg en klimavenlig løsning.

Kontakt os i dag og lej et depotrum

Har vi det, du står og leder efter? Så hører vi meget gerne fra dig. Hos os kan du trygt opmagasinere dine møbler eller ejendele i et depotrum. Alle rum er både sikre og aflåste.

​Vores lagerhal ligger kun to kilometer fra motorvejen på afkørsel 36. Kontakt os på 40 19 30 00 eller skriv til e-mail kmsgrangaard@gmail.com

Forespørgsel til et rum

Har du set dig lun på et rum, er du hjertelig velkommen til at udfylde nedenstående med dit ønske og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​BESTIL LAGEROPBEVARING ​​HER

​​Mangler du informationer om vores lagerhotel, eller vil du gerne bestille et rum til opmagasinering allerede i dag og få en billig pris? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Når du har bestilt et rum, vil du modtage det ønskede nummer på dit rum med det samme. Kontakt os på telefon ​​40 19 30 00​, eller skriv til e-mail kmsgrangaard@gmail.com